Sunday, July 24, 2022

Tagliafico

Hij bracht al die zaken. Nico Tagliafico heeft Ajax verruild voor het Franse Olympique Lyon.


Pin En Tyc Sports

El Olympique de Lyon anunció este sábado el fichaje del internacional argentino Nicolás Tagliafico que llega procedente el Ajax de Amsterdam a cambio de.

. Tagliafico geldt in dat opzicht als koopje. Tagliafico kwam in de winterstop van het seizoen 20172018 over van het Argentijnse CA IndependienteDe Amsterdammers betaalden toen 4 miljoen euro hetzelfde bedrag als de club nu voor hem ontvangt. De Franse club van de Nederlandse trainer maakt binnenkort 4 miljoen euro over aan Amsterdam voor de Argentijn.

De 31-jarige vriendin van Tagliafico die net als hij uit Argentinië komt verhuisde met de voetballer mee naar Amsterdam maar als je op haar Instagram kijkt zou je denken dat ze vooral op tropische stranden zit want ze plaatst voornamelijk plaatjes waar ze in bikini staat. Tagliafico kwam begin januari 2018 over van het Argentijnse Independiente. Wij hebben voor jullie een paar van de mooiste fotos van deze.

Een periode waarin hij zich ontpopte tot een absolute publiekslieveling en fantastische verdediger. Tagliafico werd op 31 augustus 1992 geboren in Buenos Aires Argentinië. Op Twitter zegt hij.

Dat doet de Argentijn die naar het Franse Olympique Lyon vertrekt in een videoboodschap. De Argentijn kwam sinds zijn komst naar Amsterdam in januari 2018 tot 167 duels voor Ajax waarin hij. Tagliafico denkt na over voetbaltoekomst.

Nicolás Tagliafico heeft zich uitgelaten over zijn tijd bij Ajax. Olympique Lyon had al langere tijd de pijlen gericht op de. De linksbenige verdediger kwam in januari 2018 over van het Argentijnse Independiente.

Nicolás Tagliafico is nu echt weg bij Ajax. Het is ongelooflijk om te bedenken dat het vierenhalf jaar geleden is dat ik naar Ajax kwam. Bij de club van Peter Bosz tekent hij een contract voor drie jaar.

De Amsterdamse club heeft de verdediger nu ook uitgezwaaid. 14m Followers 456 Following 610 Posts - See Instagram photos and videos from Nicolas Tagliafico tagliafico3 tagliafico3. Dit maakte de Amsterdamse club zaterdag bekend.

Nicolas Tagliafico 29 heeft de knoop doorgehakt. Jugador del Olympique Lyonnais y de afaseleccion BUSHIDO. De Argentijnse verdediger vertrekt na drieënhalf jaar uit Amsterdam.

AMSTERDAM - In Frankrijk wordt er al vanuit gegaan dat Nicolas Tagliafico 29 dit seizoen voor Olympique Lyon speelt maar voorlopig is de Argentijn nog. Hij maakte zijn debuut in Amsterdam op 21 januari 2018 in de wedstrijd Ajax - Feyenoord 2-0 en speelde 169 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax en maakte daarin vijftien doelpunten. LYON France AP Left-back Nicolas Tagliafico joined ambitious French club Lyon from Ajax on a three-year deal Saturday.

Player for ol and Argentina. Malacia is jonger dus voor de langere termijn zou dat beter zijn geweest. De linksback van Ajax verhuist naar Olympique Lyon.

Ajax raakt Nicolás Tagliafico kwijt aan trainer Peter Bosz en Olympique Lyon. Nicolás Tagliafico gaat toch in op het voorstel van Olympique Lyon. Ik wist dat ik naar een historische club ging en naar een van de grootste.

Het was al bekend dat hij naar Lyon zou gaan waar de Argentijn een contract voor 3 jaar tekent. Nico Tagliafico van Ajax naar Lyon. Tagliafico kreeg eind vorig seizoen weer veel speeltijd en brak zelfs de score open in de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen 5-0.

Tagliafico is meer voor de korte termijn iemand die er meteen staat en meer ervaring heeft. In de afgelopen 45 jaar groeide Tagliafico uit tot een fanfavoriet vanwege zijn strijdlust. De 29-jarige verdediger maakt per direct de overstap naar de Franse topclub en tekent een contract voor drie jaar.

ABM FN-Dow Jones Ajax heeft overeenstemming bereikt met Nico Tagliafico en Olympique Lyon over de directe transfer van de verdediger naar de Franse club. Tagliafico llegó al Ajax en enero de 2018 y fue campeón de tres títulos de liga dos de copa y llegó a las semifinales de la Champions League 2019. Het contract van Tagliafico bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2023.

Ajax ontvangt een transfersom van vier miljoen euro.


Nicolas Tagliafico


2018 World Cup Nicolas Tagliafico Ajax Argentina Defender Voetbal Sporter Voetballers


Nicolas Tagliafico Tumblr Football Players Bucky Barnes Football


Pin Op Nico Tagliafico


Nicolas Tagliafico Ajax Poster Art Afc Ajax


Pin Van Christopher Pratama Op Ajax Voetbal Foto S Voetbal Voetballers


Nicolas Tagliafico Photostream Argentina Football Team International Football Argentina Football


Ajax S Nicolas Tagliafico During The Champions League Semi Final Champions League League Champion


Nicolas Tagliafico Is Ajacied Hij Gaat Een Contract Tot 2022 Tekenen Ajax Betaalt Independiente Ongeveer 4 000 000 Bienvenidon Voetbal Fifa Voetbalshirts


Nicolas Tagliafico Ajax Feyenoord 21 1 2018 Jugador De Futbol Futbol Independiente De Avellaneda


Nicolas Tagliafico Voetbal


Nicolas Tagliafico Voetballers Voetbal Adidas


Nicolas Tagliafico Tumblr Mens Tops Mens Polo Polo Shirt


Pin En H


Nicolas Tagliafico Seleccion Argentina


Nicolas Tagliafico Independiente De Avellaneda Independiente De Avellaneda Futbol Futbol Argentino


Nicolas Tagliafico Of Argentina Is Seen During The 2018 Fifa World Cup Russia Group D Match Between Argentina And Iceland At Spar Fifa World Cup World Football


Resultado De Imagem Para Nicolas Tagliafico Argentina Soccer World Cup Match World Cup


Nicolas Tagliafico Voetbal Voetbal Uitspraken Voetballers

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya